Sayfalar

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Google Position Finder




Günümüzün en yaygın arama motoru şüphesiz google. Sizin de bildiğiniz gibi google a bir kelime yazdığınız zaman sitenizin google da aldığı sıralamayı etkileyen seminerlere konu olan bir çok faktör var.

Tabiki herkesin hedefi sitesini sıralamada alabileceği en üst sırada görmektir ve kullanıcıların google a girdiği zaman sitesinin üst sıralarda çıkmasını istediği belli başlı kelimeler vardır değil mi?
İşte keyword lerinizin sitenizi google da kaçıncı sırada çıkardığını gösteren basit ama kullanışlı bir site;
Google Position Finder.

Yapmanız gereken sadece şekilde görüldüğü gibi "web adresi" kutucuğuna web sitenizi "kelime" kutucuğuna da istediğiniz herhangi bir kelimeyi girmek ve arkanıza yaslanıp sitenizin yazdığınız kelimede google daki sırasını öğrenmek.

Bu arada site sadece ilk 300 sonuç arasında sitenizi arıyor ve 5 dil seçeneği de cabası...denemek isteyenler burdan-->>>

2 yorum:

inşaat dedi ki...

www.insaatbul.com
site gözükmüyor

fatih tuna çetinhan dedi ki...

Girdiğiniz kelimenin arama sonuçlarında siteniz eğer en fazla ilk 500 içerisinde varsa sonuç sırasını görebilirsiniz. Web adresi kısmına insaatbul.com, kelime kısmınada insaatbul yazdığınız zaman sonuçlar içerisinde ilk sırada sitenizin bulunduğunu göreceksiniz.