Sayfalar

6 Kasım 2008 Perşembe

WLM 9 Beta 2

Windows Live Messenger Sürüm 2009 Derleme 14.0.3921.717 (WLM 9.0 Beta 2) sürümü de önceki beta sürüm gibi internete sızdırıldı. Yeni sürümde konuşma pencerelerindeki görüntü resimleri sol tarafta yer alıyor. Ayrıca kişi listenizde favori kişilerinizi en üstte tutabiliyorsunuz.

Yeni sürümün ekran görüntüleri ve indirme bağlantısı aşağıda yer almaktadır. WLM 9 Beta 2'yi kurmadan önce mevcut olan Windows Live Messenger - MSN Messenger sürümünü kaldırmalısınız. Bazı sistemlerde WLM 9 Beta yüklendiğinde kişisel içerikler silinebiliyor. Bu nedenle önce kişisel içeriklerinizi bu bağlantıda bulunan programı kullanarak yedeklemek isteyebilirsiniz. (ConCon Retriever - Windows Live Messenger İçerik Yedekleme
)

KURULUM
Orijinal İngilizce sürümü indirip kurun. WLM'nin kapalı olduğundan emin olun. Türkçe dil dosyasını \Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayıp mevcut msgslang.14.0.3921.0717.dll dosyasının üzerine yazın. Türkçe dil desteği için önceki beta sürümde kullandığımız dil dosyasından faydalandık ve bazı değişiklikler yaptık. WLM 9 Beta 2'yi bu Türkçe dil dosyası sayesinde büyük oranda Türkçe olarak kullanabileceksiniz.
(25 Ağustos 2008 - Türkçe yama güncellendi)

WLM 9 Beta 2 henüz popüler yamalarla ve eklentilerle uyumlu değildir.


















Hiç yorum yok: